VBAR’s CROQUE
Croque monsieur smurt på brød fra lokalt bageri med hjemmerørt sennepsmayo, Unika Gammel Knas, landskinke og 16 mdr. Gruyere fra Fribourg.
Kr. 99,-
VBAR’s SKAGEN TOAST
Skagen toast med luksus rejer på ristet brød fra lokalt bageri
med hjemmerørt estragonmayo, creme fraiche, citron og dild.
Kr. 148,-
QUICHE
Quiche med gedeost og timian serveret med sæsonens sylt.
Kr. 89,-
LETZ LAKS
Koldrøget Færøsk laks fra Daniel Letz, serveret med urtemayo og brød fra lokalt bageri.
Kr. 148,-
FANGST KONSERVES
Dansk produceret konserves, serveret med grillet citron, urtemayo og brød fra lokalt bageri.
Brislinger, Færøsk laks, Hjertemuslinger og Blåmuslinger. Spørg efter varianter.
Kr. 95,-
PELIZZARI SAUCISSON
Tørret saucisson pølser fra de franske Alper, serveret med sæsonens sylt og brød fra lokalt
bageri. Spørg efter dagens udvalg.
Kr. 95,-
PATÉ DE CAMPAGNE
Paté fra Normandiet, serveret med sæsonens sylt, urtemayo og brød fra lokalt bageri.
Kr. 95,-
BURRATA
Økologisk dansk produceret cremeost,
serveret med semibagte tomater, olivenolie, balsamico glace og brød fra lokalt bageri.
Kr. 105,-
GRUYERE GROTTEL +16 MDR.
Fastost fra Fribourg, serveret med sæsonens sylt og Pane caresatu fladbrød.
Kr. 89,-
BRILLAT SAVARIN CRU
Hvidskimmelost fra Bourgogne serveret med sæsonens sylt og Pane caresatu fladbrød.
Kr. 89,-
OLIVEN / MANDLER / BRØD
Oliven fra Provence.
Marcona mandler, ristede og saltede.
Brød fra lokalt bageri, serveret med olivenolie.
pr. stk. kr. 49,-